ברוסקטה דובדבנים שוויצרית יכולה להיות בדיוק המתכון הצמחוני לביוב ולקטו שחיפשתם. מתכון זה מספיק ל-16 מנות. למנה זו יש 249 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. תמורת 98 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם חומץ בלסמי, גבינה שוויצרית, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. זהו מתכון במחיר סביר מאוד לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . עם ציון כפית של 59% , המנה הזו מוצלחת. נסו את פורטובלו ממולאים בברוסקטה , תפוחי אדמה ממולאים בברוסקטה וברוסקטה קייל (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, מטגנים את הבצל והשום בשמן עד לריכוך, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את החומץ, הסוכר החום ומלח השום; מנמיכים את האש. מבשלים 3-4 דקות או עד שהבצל מתקרמל. מוסיפים את הדובדבנים; מבשלים 5 דקות נוספות או עד שהרוטב מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
אפיית תלתלי שוקולד
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
מניחים לחם קלוי על תבנית אפייה; מורחים את תערובת הדובדבנים באופן שווה על הטוסט.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מפזרים גבינה ופטרוזיליה. צורבים על האש בגובה 7-10 ס"מ מהאש במשך 1-2 דקות או עד שהגבינה נמסה.