ברוסקטה השום של ניקול
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . מתכונים דומים: ברוסקטה שום, ברוסקטה בקר שום, ו ברוסקטה פטריות שום פשוטה.
הוראות
מקציפים יחד את שמן הזית, חומץ בלסמי, בזיליקום ושום בקערה. מערבבים את העגבניות הקצוצות; עונה לטעום עם מלח ופלפל. כיסוי; מניחים במקרר כדי להשרות במשך 20 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה.
אופים בתנור עד הזהב, כ 10 דקות.
הסר כדי להתקרר על מתלה חוט.
כאשר הלחם הוא מגניב, להפיץ את הגבינה רך למחצה באופן שווה על כל פרוסה. באמצעות כפית מחוררת, כפית חלק מתערובת העגבניות על כל פרוסה.