ברוסקטה חצילים
ברוסקטה חצילים לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 236 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. לכו לחנות ואספו ויניגרט בלסמי, שמן זית, גבינת מוצרלה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב מרהיב ציון של 40%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ברוסקטה חצילים, ברוסקטה חצילים ונענע, ו חציל עם ברוסקטה מנטה.
הוראות
מניחים ביצים בקערה רדודה. בקערה רדודה נפרדת משלבים את הקמח, המלח והפלפל. בקערה אחרת שלבו פירורי לחם וגבינת פרמזן. טובלים חצילים בתערובת הקמח, הביצים, ואז תערובת פירורי הלחם.
במחבת גדולה מבשלים חצילים בקבוצות בשמן במשך 4-5 דקות מכל צד או עד שהם רכים.
בקערה קטנה שלבו את העגבניות, הבצל והבזיליקום. מעל כל פרוסת חצילים עם גבינת מוצרלה ותערובת עגבניות.
יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano
יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לברוסקטה. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לה גרנד קורטאז ' רוז ברזיל ברוט בקבוק מסנוור. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -40 דולר.
![לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט מסנוור בקבוק]()
לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט מסנוור בקבוק
ניחוחות בהירים וטעמים של תות שדה טרי פטל לשלב עם הערות של לילך סיגליות. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם טעמים של גרגרי יער ורימון לצד תווים פרחוניים רכים. ברוט רוזסלין זה משלים מגוון רחב של מאכלים, ממלוחים ועד מתוקים. נסה את זה עם מנות אסייתיות חריפות, ריזוטו, מנגל, בקר, כבש, ברווז, עוף, פרושוטו, פירות ים, פיצה, גבינה רכה (כמו ברי או עז), עוגת גבינה, קרולמה ברולטסה, עוגת תות ועוגת פירות יער. מערבבים עם מיץ אשכוליות טרי למשקה בראנץ 'מרענן, או מוסיפים מצוף לקוקטייל על בסיס ג' ין.התערובת: השרדונה מספקת עומק ומבנה, ואילו אוגני בלאן מציעה חומציות ורעננות טבעית. הגמאי הקל מעניק ביטוי פירות תוסס ומרקם חלק. ענבים מקורם בטרוארים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ובוז ' ולה.