קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

ברוסקטה טונה בגריל עם צ'יפוטלה קרם פרש

ברוסקטה טונה בגריל עם צ'יפוטלה קרם פרש
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מתאבנים, אז תנו הזדמנות ל ברוסקטה טונה בגריל עם צ'יפוטלה קרם Fraîche. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, קרם פרש, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו גלטות כרובית עם צ'יפוטלה קרם פרש, שעועית שחורה וצ'יפוטלה Tostadas עם קרם Fraîche, ו בוריטוס שעועית שחורה בטטה עם צ'יפוטלה קרם פרש (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצלחת גדולה, רדודה, לשלב את סיידר 2 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
2
מוסיפים את סטייק הטונה והופכים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
3
תן לעמוד במשך 15 דקות, פונה פעם אחת.
4
בינתיים, תדליק גריל. בקערה בינונית, מערבבים את frache crme עם הצ ' יפוטלים, שום, בזיליקום קצוץ ותפוח ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן פלפלשמן פלפל
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
לשימור,לשימור,
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מתבלים את הטונה במלח ופלפל. גריל על אש חמה, פונה פעם אחת, עד חרוך קלות מבחוץ ונדיר בפנים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
העברה למגש.
7
מברשת פרוסות ג ' בטה משני הצדדים עם שמן זית וגריל על אש חמה עד קלוי משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ג ' בטהnameג ' בטהname
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
חותכים את הטונה לפרוסות בעובי 1/3 אינץ ' ומסדרים את הפרוסות על טוסטים. מעל כל ברוסקטה עם מנה של צ ' יפוטלה קרם פראש ועלי בזיליקום ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
שמן פלפלשמן פלפל
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.