קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

ברוסקטה עם גבינה ודבש כחולה

ברוסקטה עם גבינה ודבש כחולה
גבינה כחולה ודבש ברוסקטה עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 128 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו באגט, גבינה, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Bruschetta גבינה & כחול תות, עגבניות, גבינה כחולה ופרושוטו ברוסקטה, ו אגס צ'אטני ברוסקטה עם פקאן וגבינה כחולה.

הוראות

1
תחתוך חצי באגט.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
2
מניחים את הסיבובים על תבנית אפייה ומטגנים אותם עד שהם זהובים חום (כ 1 1/2 דקות לכל צד). מחלקים את הגבינה הכחולה בין פרוסות הלחם הקלוי.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
3
טפטוף 2 כפות דבש באופן שווה עליהם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo