ברוסקטה עם שעועית לבנה, עגבניות מיובשות ובזיליקום
ברוסקטה עם שעועית לבנה, עגבניות מיובשות ובזיליקום יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 446 קלוריות. לך לחנות ותביא עגבניות מיובשות בשמן, עלי בזיליקום, פתיתי צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון spoonacular של 61%. נסו קיש תרד עם עגבניות מיובשות, מינסטרונה עם עגבניות מיובשות ושעועית לבנה, ו שוק כבש W / שעועית לבנה ועגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את השעועית היטב ולאחר מכן לשים בסיר 1 ליטר. מכסים במים עד 1 אינץ ' מעל החלק העליון של השעועית. על חום בינוני גבוה, להביא לרתיחה. מיד לקחת את הסיר מן המבער, לכסות ולהחזיק במשך 1 שעה. לשנות את המים; להוסיף חצי שמן זית כתית, 1 שן שום עלה דפנה. לבשל שעועית על נמוך. מבשלים במשך כ 40 דקות או עד מכרז. במהלך 10 הדקות האחרונות, להוסיף 1/2 כפית מלח. מערבבים בזהירות.
הסר מהחום ולהחזיק בסיר עם נוזל הבישול עד מגניב. זה יכול להיעשות 1 עד 2 ימים לפני ההגשה, ושמר בקירור.
מחממים גריל או תנור-מחבת גריל.
גריל את הלחם משני הצדדים עד פריך. היזהר על חום גבוה כמו לחם שורף בקלות.
בעוד הלחם צלייה, במחבת סאוט על חום בינוני, טוסט השום פרוס בשמן זית. כאשר הוא זהב קל, להוסיף את פתיתי צ ' ילי, לבשל במשך 10 שניות ולאחר מכן להוסיף את עלי בזיליקום. לעשות את זה בזהירות, כמו בזיליקום עשוי להתיז קצת שמן.
עם כפית מחוררת, להעביר את השעועית למחבת.
הוסף 1 עד 2 כפות של שעועית בישול נוזלי (או נוזל משומר שעועית) ומערבבים הכל יחד. החזק חם. התאם עקביות, לפי הצורך, עם נוזל שעועית, קצת בכל פעם.
כאשר עלי בזיליקום נבלים, להסיר תערובת מן החום.
מוסיפים את העגבניות המיובשות והפטרוזיליה הקצוצה. לזרוק לשלב ולהתאים את התיבול עם מיץ לימון, לטעום, ומלח ופלפל.
מחליקים קלות את שן השום הנותרת בצד 1 של הלחם. מסדרים את הברוסקטה הקלויה על מגש הגשה וטפטוף עם שמן הזית הבתולי הנותר. למעלה כל חתיכה עם כמה תערובת עגבניות שעועית, ולאחר מכן באופן שווה לחלק את סלטה ריקוטה מעל התערובת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 48 דולר לבקבוק.
![Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione]()
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.