ברוסקטה שרימפס-לבן-שעועית
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל שרימפס-ו-לבן שעועית Bruschettan. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 588 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו שעועית קנליני, מלח כשר, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברוסקטה שרימפס-לבן-שעועית, ברוסקטה שעועית לבנה, ו ברוסקטה שעועית לבנה.
הוראות
מערבבים שמן ושום בכוס ולהניח בצד. לייבש שרימפס עם מגבת נייר.
במחבת nonstick, חם 2 כף. שמן ו 1 שום שן מעל חום בינוני.
מוסיפים שרימפס וחלק לבן של בצל ירוק ומבשלים, ערבוב, עד שרימפס הם אטומים, על 3 דקות.
מוסיפים שעועית, מתבלים עם מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך, על 2 דקות.
הסר מחום ומערבבים עגבניות.
מחממים תנור ל 191°. מסדרים לחם על תבנית אפייה וטוסט עד פריך, כ 8 דקות.
מברשת עם שאריות שמן שום. מערבבים בצל ירוק לתוך תערובת שעועית ולאחר מכן לשרת עם טוסטים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.