ברוסקנדולי
אם יש לך אספרגוס עיפרון, מיץ לימון, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: .
הוראות
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהרכיב אמבט קרח ליד סיר. חותכים קצוות של ברוסקנדולי (או תחליף) ושוקעים לתוך מים רותחים במשך 30 שניות.
הסר ולצלול לאמבט קרח במשך 2 דקות.
להסיר ולנקז על מגבת. בינתיים, לחץ על הביצים דרך מסננת. במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 2 כפות חמאה מעל חום בינוני. לזרוק את הביצה במחבת ולהוסיף מיץ לימון ויין לבן. מביאים לרתיחה ולהוסיף חמאה, ואז bruscandoli ופטרוזיליה. לזרוק מעיל וחמים דרך, מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם הכבד של העגל.