ברוקולי בקר סיני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי בקר סיני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 566 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ תפוזים, ג'ינג'ר, קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל סיני. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בקר סיני עם ברוקולי, בקר סיני וברוקולי, ו בקר סיני עם ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
Ingredts1 lb בשר בקר ראש sirloin סטייק, ללא עצמות סטייק ribeye, או סטייק דקה (ראה בשר כשר הערה להלן) 1 lb פרחי ברוקולי (על 2 ק " ג כל הראש ברוקולי, לחתוך מהגבעולים לפרחים בגודל בינוני)1/4 tsp אפיית soda1/4 כוס רוטב סויה נתרן נמוך או רוטב תמרי, divided1 tbsp יבש (או תחליף 1 tbsp מיץ תפוזים) 2 tbsp מיץ תפוזים juice3 tbsp תירס, אבקת שום divided1 / 2 tsp
קמצוץ של cayenne1 / 4 כוס גפן או שמן בוטנים, divided2 כפות סוכר חום 1 כפית ג ' ינג 'ר טחון טרי (או ½ כפית תבלין ג' ינג ' ר מיובש)2 כוסות אורז חום מאודה או קינואה (אופציונלי)