קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

ברוקולי גבינה לאפות

ברוקולי גבינה לאפות
לאפות ברוקולי זול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 410 קלוריות. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם ברוקולי, עלי בזיליקום, קרוטונים מתובלים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ברוטב הסלט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד קערה אחת כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. עם כפית ציון 52%, המנה הזו טובה. נסו ברוקולי גבינה לאפות, עוף גבינה וברוקולי אופים, ו ברוקולי גבינה-אופים אורז (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו חזיר, קרוטונים, ברוקולי וגבינה. שים את התערובת הזו בכלי קדירה לא משומן בגודל 11 על 7 אינץ'. בקערה, לשלב חלב, רוטב סלט, ביצים, חרדל ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
קרוטוניםקרוטונים
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים באופן שווה על תערובת הברוקולי. מקררים במשך שעה 1 כדי לרכך קרוטונים. מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
אופים בתנור שחומם מראש למשך 50 עד 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי