קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות52
מגזין

ברוקולי וכרובית מוקרם מקרוני וגבינה

ברוקולי וכרובית מוקרם מקרוני וגבינה
ברוקולי וכרובית מוקרם מקרוני וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 614 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא חרדל דיז'ון, צרור ברוקולי, מקרוני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו כרובית וברוקולי מוקרם עם גבינת קממבר, ברוקולי וכרובית מוקרמים עם גבינת צ'דר, ו ברוקולי וכרובית מוקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני. מלח את המים ומוסיפים את הברוקולי ופרחי הכרובית. מרתיחים את הירקות במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר אותם עם עכביש או מסננת ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
חלב אומגה 3 או חלב משומרחלב אומגה 3 או חלב משומר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיף את הפסטה למים ו undercook על ידי כ 2 דקות, לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
בינתיים, לשלב את השמנת החמוצה בקערה גדולה יחד עם חרדל, עירית, שום, רוטב חם ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את הפסטה והכרובית ו-2/3 מהגבינה. מערבבים לשלב, ולאחר מכן להעביר אותו לתבשיל או אפייה ולכסות עם הגבינה הנותרת. מגניב ורגוע לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
כדי לחמם ולאכול, לשים את התבשיל על תבנית אפייה ולאפות אותו באמצע תנור f 375 מעלות שחומם מראש עד זהב עמוק תוסס, על 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות