ברוקולי ונקניק פוקצ'ה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי ועוף הודו מעושן כריכי פוקצ'ה, כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, ו ברוקולי נקניק מבשלים.
הוראות
במחבת גדולה, חום 1 כף. שמן על חום בינוני-גבוה. מבשלים נקניק, ערבוב פירוק, עד מתפורר, על 5 דקות.
מסננים ומעבירים לצלחת. שים 1 כף. שמן ובצל במחבת; לבשל על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 4 דקות.
להוסיף לנקניק ולתת מגניב.
מדף תנור תחתון לתחתית; מחממים תנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או לסכל; מפזרים קצת קמח תירס או קמח. פרוס בצק למחבת בלי להתמתח.
מורחים נקניק, בצל וברוקולי על גבי, לחיצה מעט למטה.
מפזרים הנותרים 1 כף. פרמזן למעלה.
אופים עד להשחמה יפה על הקצוות מבושל דרך, כ -30 דקות.
חותכים למלבנים ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.