ברוקולי חריף מטוגן עם פסטה קינואה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Rabe ברוקולי מטוגן חריף עם קינואה פסטן. מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם עוף, פתיתי צ'ילי, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: תבשיל ברוקולי חריף, פסטה עם נקניק איטלקי חריף, ברוקולי ראבה, ומיובש בשמש, ו ברוקולי ראבה פסטה עם נקניק איטלקי חריף (אטריות קישואים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיף את שאלוט, קמצוץ של מלח פתיתי צ ' ילי ומבשלים עד שהתרכך, על 2 דקות.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
להוסיף 2 כוסות ברוקולי rabe ו 2 כוסות של מרק לבשל, ערבוב עד wilts האספסוף מספיק כדי להתאים יותר לתוך המחבת. המשיכו להוסיף ראבה ומרק עד שכל האספסוף והנוזל יהיו במחבת.
מוסיפים את הפסטה ומערבבים לשלב. מביאים את הנוזל לרתיחה, ולאחר מכן להנמיך את החום עד הנוזל הוא ב רתיחה נמרצת. אפשר לבשל, לערבב מדי פעם, עד שרוב הנוזל נספג והפסטה היא אל דנטה או בעקביות הרצויה, 7 עד 9 דקות. מערבבים את מיץ לימון העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מגישים מיד עם גבינה מגוררת או קוביות.