ברוקולי כתום ריחני וכרובית
אם יש לך ברוקולי, בצל ירוק, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 89%. נסו זיטי ריחני מרווה עם ברוקולי, צנוברים וגרידת תפוזים, ברוקולי עם תפוז וכרובית, ו Bomboloni ריחני כתום עם קרם מאפה ורוטב שוקולד כתום טבילה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
להביא כמה סנטימטרים של מים לרתיחה במחבת גדולה ולהוסיף את הפרחים, קליפת תפוז ומלח. כיסוי ומבשלים עד מכרז, על 6 דקות.
מסננים ברוקולי וכרובית, להסיר את הקליפה ולהעביר מגש או קערה. מחבת חזרה לחום, להוסיף שמן זית כתית נוספת וחום על חום בינוני.
מוסיפים שאלוט ומבשלים עד רך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים ברוקולי וכרובית ופונים למעיל. לסחוט את מיץ התפוזים מעל המחבת ולזרוק ירקות שוב. מתבלים את הברוקולי הריחני הכתום והכרובית במלח ופלפל, לפי טעמכם.