ברוקולי לבוש 2 דרכים
אם יש לך ברוקולי, פתיתי צ'ילי, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי מגונדר, ברוקולי מגונדר, ו ברוקולי לבוש איטלקי.
הוראות
מחלקים את הברוקולי המבושל ל 2 קערות הגשה.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את החומץ, סוכר חום, פתיתי צ ' ילי עד הסוכר מומס. תניח בצד.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את השום ואת קליפת הלימון ומבשלים בקצרה עד תחילת להפוך חום זהוב, על 1 1/2 עד 2 דקות.
מוסיפים את תערובת חומץ ומלח ומבשלים 2 דקות יותר.
יוצקים רוטב מעל חצי פרחי ברוקולי ומגישים מיד.
מחממים את שמן הזית, השום והלימון מקלף על אש בינונית ונותנים לרחוש בעדינות במשך כמה דקות עד השום הוא משחימים קלות.
מוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל וחום עוד דקה.
יוצקים רוטב מעל חצי פרחי ברוקולי ומגישים מיד.