קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

ברוקולי סיני עם רוטב צדפות

ברוקולי סיני עם רוטב צדפות
צריך ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ומנה צדדית פסקטריאנית? ברוקולי סיני עם רוטב צדפות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 114 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הסינית הזאת. לכי לחנות וקחי ברוקולי רגיל, מלח, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי סיני עם רוטב צדפות (Gai Lan), גאי לאן (ברוקולי סיני ) עם רוטב צדפות, ו Blanched Gai Lan עם רוטב צדפות (ברוקולי סיני).

הוראות

1
אם משתמשים ברוקולי סיני, לקצץ 1/2 אינץ ' מתחתית גבעולים; להשליך. (גבעולים יותר מ 1/2 אינץ ' קוטר צריך להיות חצוי לאורכו.) פרוסה גבעולים לתוך 2 1/2 x 1/4 מקלות אינץ'. (עם ברוקולי רגיל, פשוט להשתמש בפרחים.)
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
2
שלב 6 כוסות מים 1/2 כפית מלח בסיר גדול על חום גבוה; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
הוסף את גבעולי ברוקולי( או פרחים); blanch 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
4
להסיר ולנקז במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
הוסף את העלים לסיר; blanch 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מסננים ברוקולי במסננת.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
מחממים את שמן הקנולה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיף את הג ' ינג ' ר; מוקפץ 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
9
הוסף ברוקולי, נשאר 1/2 מלח כפית, רוטב צדפות, וסוכר; מוקפץ 1 1/2 דקות, או עד ברוקולי הוא פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
הסר מהחום; טפטוף עם שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. שמורת דה מורגנזון צ ' נין בלאן עם 4.2 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
שרדונה זהוב דקדנטי עם גוונים ירוקים, מציג ניחוחות של בריוש קלוי עם ריבה zesty. עמוד השדרה של סיד lemongrass עם הערות פרחוניות של יערה ו frangipani להגיח על החיך. וניל חם, עשיר וניואנס שקדים שמנת משתהים על הגימור.