ברוקולי סיני עם רוטב צדפות
צריך ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ומנה צדדית פסקטריאנית? ברוקולי סיני עם רוטב צדפות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 114 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הסינית הזאת. לכי לחנות וקחי ברוקולי רגיל, מלח, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי סיני עם רוטב צדפות (Gai Lan), גאי לאן (ברוקולי סיני ) עם רוטב צדפות, ו Blanched Gai Lan עם רוטב צדפות (ברוקולי סיני).
הוראות
אם משתמשים ברוקולי סיני, לקצץ 1/2 אינץ ' מתחתית גבעולים; להשליך. (גבעולים יותר מ 1/2 אינץ ' קוטר צריך להיות חצוי לאורכו.) פרוסה גבעולים לתוך 2 1/2 x 1/4 מקלות אינץ'. (עם ברוקולי רגיל, פשוט להשתמש בפרחים.)
שלב 6 כוסות מים 1/2 כפית מלח בסיר גדול על חום גבוה; להביא לרתיחה.
הוסף את גבעולי ברוקולי( או פרחים); blanch 2 דקות.
הוסף את העלים לסיר; blanch 1 דקה.
מחממים את שמן הקנולה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את הג ' ינג ' ר; מוקפץ 15 שניות.
הוסף ברוקולי, נשאר 1/2 מלח כפית, רוטב צדפות, וסוכר; מוקפץ 1 1/2 דקות, או עד ברוקולי הוא פריך במכרז.
הסר מהחום; טפטוף עם שמן שומשום.