ברוקולי עם בגנה קאודה
ברוקולי עם Bagna Cauda עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. אם יש לך אנשובי, חמאה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ברוקולי Bagna Càuda, קלוי Bagna Cauda ברוקולי, ו ברוקולי קלוי Bagna Cauda.
הוראות
בסיר קטן וכבד, מחממים את החמאה ואת 1 Tbs. של שמן הזית על אש נמוכה עד החמאה נמסה.
מוסיפים את השום ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם; לא לתת שום חום.
מוסיפים את השמן הנותר ואת האנשובי ומערבבים לפזר את האנשובי. מבשלים, ערבוב מדי פעם, על החום הנמוך ביותר במשך 30 דקות, באמצעות מאלף להבה במידת הצורך כדי לשמור על השום ואנשובי מלשרוף. התערובת בקושי צריכה להתבשל. בעוד bagna cauda מבשל, לקצץ את חניתות ברוקולי, משאיר 2 סנטימטרים של גזע מחובר לפרחים. Pare הגבעולים עם מקלף ירקות או סכין קילוף ולאחר מכן חצי או רבע החניתות לאורך, בהתאם לעובי. קיטור הברוקולי על מים רותחים בסיר מכוסה עד פריך במכרז, על 5 דקות.
מעבירים למגש כלים נקי ומייבשים ולאחר מכן מסדרים את החניתות על מגש או מנות מנות אישיות. כף cauda bagna מעל החניתות.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות