ברוקולי-פסטו אגוז עם פסטה עשוי להיות רק תבלין שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 418 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 5 היה אומר שזה פגע במקום. צאו לחנות ואספו גבינת גרנה פדנו, עלי בזיליקום, מרק ירקות ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. נסו לינגוויני עם ברוקולי ראבה-פסטו אגוז, לינגוויני עם פסטו אגוז וברוקולי, ו הלוחש הצונן יותר: פסטו ברוקולי ואגוז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה קטנה וטוסטים קלות, כ -5 דקות. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
דופק יחד 1/4 כוס אגוזי המלך והשום במעבד מזון; מוסיפים את הברוקולי, הבזיליקום, המרק, אגוז המוסקט, פתיתי הפלפל האדום אם משתמשים, 3/4 כפית מלח ומיץ הלימון, ודופק עד לאיחוד. מזלפים לאט את השמן דרך צינור ההזנה כשהמעבד פועל ומחית עד שנוצר רוטב מעט שמנמן, ומגרד את דפנות הקערה לפי הצורך.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום