קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

ברוקולי קל ובשר מוקפץ

ברוקולי קל ובשר מוקפץ
ברוקולי קל ומטגנים מערבבים בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 560 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב טריאקי, אורז, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו אחד-בשר בקר וכרוב מערבבים ומטגנים (קל + Paleo) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים בשר בקר, פטריות, קורנפלור, שום ורוטב טריאקי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
3
מסננים בשר בקר ופטריות היטב, הזמנת מרינדה. לבשל ברוקולי קפוא כפי שהורה על שקית.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בשר בקר, פטריות ובצל ירוק בשמן 3 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר הוא כבר לא ורוד. מערבבים בברוקולי מבושל.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בהדרגה להוסיף מרינדה שמורות. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
6
מגישים מעל אורז.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל