ברוקולי קל ובשר מוקפץ
ברוקולי קל ומטגנים מערבבים בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 560 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב טריאקי, אורז, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו אחד-בשר בקר וכרוב מערבבים ומטגנים (קל + Paleo) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים בשר בקר, פטריות, קורנפלור, שום ורוטב טריאקי.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מסננים בשר בקר ופטריות היטב, הזמנת מרינדה. לבשל ברוקולי קפוא כפי שהורה על שקית.
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בשר בקר, פטריות ובצל ירוק בשמן 3 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר הוא כבר לא ורוד. מערבבים בברוקולי מבושל.
בהדרגה להוסיף מרינדה שמורות. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה.