ברוקולי קלוי עם שום ואנשובי נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 103 קלוריות. לכי לחנות וקחי אנשובי, פלפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 24 דקות. נסו אסקרול וסלט ברוקולי קלוי עם רוטב אנשובי, סלמון צלוי עם נבט סגול ברוקולי ואנשובי-R, ו מחליקיים צלויים בחוף המזרחי, אנשובי וברוקולי חמוצים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שלב ברוקולי 1 כף שמן בקערה גדולה; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים ברוקולי על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
אופים ב 450 במשך 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר מהתנור; לזרוק עם שום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
אופים ב 450 במשך 6 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מניחים 1 כף שמן, חמאה, הבא 4 מרכיבים (דרך אנשובי) בקערה גדולה; מערבבים לשלב.