ברוקולי קלוי של Food52 עם ויניגרט פפריקה מעושן ושקדים מרקונה
ברוקולי קלוי של Food52 עם ויניגרט פפריקה מעושן ושקדים מרקוני הוא ללא גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שקדים מרקוניים, ויניגרט, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ברוקולי צלוי עם ויניגרט פפריקה מעושן ומרקונן אל, שקדים מרקוניים מתובלים כמון ופפריקה, ו שקדים קלויים עם פפריקה מעושנת ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-425 ° F. על תבנית אפייה גדולה, משליכים את פרחי הברוקולי עם טפטוף שמן זית וזריפת מלח כשרה. צלוי במשך 20 דקות, עד חום כתמים.
מחממים את שמן הזית במחבת קטנה מעל חום בינוני עד חם למדי, כ 2 דקות. מערבבים את השום ואת הפפריקה המעושנת ומסירים את המחבת מהחום; תנו לעמוד במשך 10 דקות.
שים את חומץ השרי וקמצוץ מלח בקערה קטנה. לאט לאט לטאטא בשמן פפריקה. נסה להשאיר את רוב המוצקים (פפריקה ושום) במחבת.
לאחר 20 דקות, להסיר את הברוקולי מהתנור ולזרוק את שקדים מרקונה על גבי.
טפטוף עם כמה כפות של ויניגרט, לזרוק, ומגישים מיד.