ברוקולי שעורה לטגן
ברוקולי שעורה הוא חלב חינם מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קורנפלור, בוטנים, עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: שעורה - ירקות מוקפצים, ברוקולי לטגן, ו רוטב ברוקולי חריף.
הוראות
הכן שעורה על פי הוראות החבילה. בקערה קטנה, לשלב מים, רוטב סויה קורנפלור; להפריש. במחבת גדולה או ווק, שום לטגן בשמן במשך 15 שניות.
מוסיפים גזר; מוקפץ במשך 1 דקה. מוסיפים ברוקולי ובצל; מוקפץ במשך 2-3 דקות. מערבבים בתערובת רוטב סויה; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה או עד מעובה.
מוסיפים עוף שעורה; מחממים דרכו. מערבבים בבוטנים אם תרצה.