אם יש לך סוכר חום, חמאה, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ברוקים, ברוקים, ו סוכר Brookies (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להמיס שמן, חמאה, ו 2 כוסות שוקולד יחד בקערת נירוסטה של דוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
תן לתערובת להתקרר.
4
בקערה אחרת, להקציף ביצים, סוכר חום, וניל יחד עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מקפלים תערובת שוקולד מומס לתערובת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
בקערה אחרת, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים תערובת קמח לתערובת שוקולד עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
להקפיא הבלילה במחבת רדודה (למשל, צלחת עוגה) עד הבלילה קובע מתקשה מעט, סביב 6-8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מעיל 2 יריעות עוגיות עם תרסיס עוגיות nonstick או מגש קו עם נייר קלף. השתמשתי בשני גדלים של סקופים לגלידה, והיו לי שמונה 2 כפות של סיכה על מגש אחד ושנים עשר כף 1 של סיכה על השני.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות