ברי אפוי עם קומפוט ברי ריבס
ברי אפוי עם קומפוט ברי ריבס עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 658 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. 34 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם ביצים, לחמניות סהר ארוחת ערב, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום האם. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו ברי אפוי עם קומפוט ברי ריבס, ברי אפוי עם קומפוט אוכמניות, ו ברי אפוי עם קומפוט בלסמי ענבים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול.
במחבת 8 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים ריבס, בצל וסוכר; מבשלים עד ריבס ובצל מתרככים, מיצים מתאדים ותערובת מתעבה. מערבבים בשימורים, קורנית, ג ' ינג ' ר וקינמון.
תערובת ריבס כפית על גבי גבינת ברי.
פרוס סהר בצק על גבי גיליון עוגיות; נקבים לחץ לאטום.
מניחים גבינת ריבס עקף במרכז הבצק. לאסוף קצוות של בצק למעלה ומסביב גבינה; קמצוץ קצוות העליון כדי לאטום.
עם מברשת מאפה, להפיץ ביצה מוכה על בצק.
אופים 17 עד 20 דקות או עד הבצק הוא חום זהוב.