קושימומחה
מוכן ב54 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

ברי דובדבן בוננזה ביסקוטי

ברי דובדבן בוננזה ביסקוטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל דובדבן ברי בוננזה ביסקוטי. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לך תמצית שקדים, מינוס 2 כפות סוכר מגורען, אבקת אפייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 54 דקות. נסו ביסקוטי שוקולד-דובדבן, ביסקוטי שקדים דובדבן, ו ביסקוטי דובדבן-שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F. קו תבנית אפייה גדולה עם קלף paper.In קערת ערבוב, ביסודיות מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הוסף את nuts.In קערה שנייה, לטאטא את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את תמצית השקדים ואת השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומערבבים עד שהכל מתחבר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
מוסיפים את פירות היער, ואז פונים על משטח נקי ולהשתמש בידיים שלך כדי לעצב אותו לבצק מלוכד. זה יהיה מאוד מתפורר, אבל זה צריך לבוא יחד.מחלקים לשניים ומעצבים את הבצק ללוחות ישירות על תבנית האפייה. לוחות צריך להיות על 1 אינץ 'עבה, 6 אינץ' ארוך ו 3 אינץ ' לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים את הלוחות במשך 25 דקות.להפחית חום תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בואו מגניב במשך כ 5 דקות, ואז להעביר ללוח חיתוך ולפרוס כל לוח לתוך 12 3/4 אינץ ' טריזים. מסדרים את הפרוסות של ביסקוטי בחזרה על תבנית האפייה ואופים ב 300 F במשך כ 22 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בואו להתקרר לחלוטין.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Antinori Badian A Passignano Chiani Classico Gran Selezione עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.