ברי דובדבן בוננזה ביסקוטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל דובדבן ברי בוננזה ביסקוטי. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לך תמצית שקדים, מינוס 2 כפות סוכר מגורען, אבקת אפייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 54 דקות. נסו ביסקוטי שוקולד-דובדבן, ביסקוטי שקדים דובדבן, ו ביסקוטי דובדבן-שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F. קו תבנית אפייה גדולה עם קלף paper.In קערת ערבוב, ביסודיות מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח וסוכר.
הוסף את nuts.In קערה שנייה, לטאטא את הביצים.
מוסיפים את תמצית השקדים ואת השמן.
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומערבבים עד שהכל מתחבר.
מוסיפים את פירות היער, ואז פונים על משטח נקי ולהשתמש בידיים שלך כדי לעצב אותו לבצק מלוכד. זה יהיה מאוד מתפורר, אבל זה צריך לבוא יחד.מחלקים לשניים ומעצבים את הבצק ללוחות ישירות על תבנית האפייה. לוחות צריך להיות על 1 אינץ 'עבה, 6 אינץ' ארוך ו 3 אינץ ' לרוחב.
אופים את הלוחות במשך 25 דקות.להפחית חום תנור ל 300 מעלות F.
בואו מגניב במשך כ 5 דקות, ואז להעביר ללוח חיתוך ולפרוס כל לוח לתוך 12 3/4 אינץ ' טריזים. מסדרים את הפרוסות של ביסקוטי בחזרה על תבנית האפייה ואופים ב 300 F במשך כ 22 דקות.