ברי ונקניק בראנץ ' אופים
ברי ונקניק בראנץ ' אופים יכול להיות רק את המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 457 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם גבינת ברי, מלח, לחם מחמצת בן יום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תות תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מהפך ברי ונקניק בראנץ ' אופים, נקניק & מלית בראנץ ' לאפות, ו שכבות בראנץ ' של ברי וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מבשלים נקניק ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מניחים קוביות לחם בתוך 13 על 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה.
שכבה בתערובת נקניקיות, פלפלים אדומים, גבינות ברי ופרמזן ובזיליקום. בקערה גדולה מקציפים ביצים, שמנת, חרדל, פלפל ומלח; יוצקים מעל. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מחממים תנור ל 350*.
אופים, לא מכוסים, 45-50 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
אופים 4-6 דקות או עד שהגבינה נמסה.
תן לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.