קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות25
ציון בריאות1
מגזין

ברי ופילו פחזניות פטריות

ברי ופילו פחזניות פטריות
ברי פחזניות פילו פטריות דורש בערך 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מתאבן שמגיש 25. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 153 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. . 53 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת ברי טריז, שום, פטריות קרים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו ברי כוסות פילו, טריז ברי התינוק Phyllo, ו ברי ואספרגוס עוגת פילו (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 2 1/2 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
לטגן פטריות קרים ושיטאקה עם שום עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
הסר מהחום, ולהניח בצד. ממיסים את שאר החמאה בצלחת במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
לפרוס את בצק פילו, ולחתוך לשלוש רצועות שוות, על 3x12 אינץ'. אני אוהב להשתמש במספריים בשביל זה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
6
מניחים שני גיליונות של פילו על קרש חיתוך או משטח עבודה אחר, ומכסים את ערימת הסדינים הנותרים עם מגבת נייר לחה כדי למנוע מהם להתייבש.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מברשת את הסדין העליון של פילו עם חמאה מומסת, ומניחים טפיחה בגודל פטל על קצה אחד. למעלה עם כמות קטנה של תערובת פטריות. מקפלים בצק פילו על המילוי כדי להפוך משולש. המשיכו לקפל הלוך ושוב בצורת משולש, מברישים את הצד החשוף של הבצק תוך כדי תנועה. לאטום את הסוף סגור עם קצת מים או חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
8
מניחים על תבנית אפייה ungreased, וחוזרים עם הבצק שנותר ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים את המשולשים במשך 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש, מתהפך פעם אחת במהלך האפייה, עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®