קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברי תפוח להתפורר

ברי תפוח להתפורר
קראמבל תפוחים ברי הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם תפוחים טארט, חמאה, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו תפוח ברי להתפורר, תפוח ברי להתפורר, ו מלון וגרגרי תפוחים מתפוררים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את התפוחים בתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה; מניחים בצד. בסיר קטן שלבו עמילן תירס ומיץ תפוחים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים חמאה, קינמון ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
יוצקים מעל התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
4
מפזרים פירות יער. בקערה קטנה שלבו את שיבולת השועל, הקמח והאגוזי מלך; מוסיפים שמן וסירופ. מפזרים מעל פירות יער.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהמילוי מבעבע והציפוי חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק