קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברי תפוח להתפורר

ברי תפוח להתפורר
קראמבל תפוחים ברי הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם תפוחים טארט, חמאה, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו תפוח ברי להתפורר, תפוח ברי להתפורר, ו מלון וגרגרי תפוחים מתפוררים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את התפוחים בתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה; מניחים בצד. בסיר קטן שלבו עמילן תירס ומיץ תפוחים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים חמאה, קינמון ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
3
יוצקים מעל התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
מפזרים פירות יער. בקערה קטנה שלבו את שיבולת השועל, הקמח והאגוזי מלך; מוסיפים שמן וסירופ. מפזרים מעל פירות יער.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהמילוי מבעבע והציפוי חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד