קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

בריא & טעים: בשר חזיר צלוי En Cocotte עם תפוחים, שאלוט

בריא & טעים: בשר חזיר צלוי En Cocotte עם תפוחים, שאלוט
בריא & טעים: בשר חזיר צלוי En Cocotte עם תפוחים, שאלוט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 332 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בשר חזיר במרכז לחתוך צלי, סוכר, herbes de provence, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב תפוחי סבתא סמית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו כתר צלוי של חזיר עם תפוחים גברת בצלצלים, בריא & טעים: חזיר בקארי עם תפוחים, ו עוף צלוי עם תפוחים, טימין וצלי שאלוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את מתלה התנור במיקום הנמוך ביותר שלה מחממים עד 121°.
2
בקערה קטנה, מערבבים יחד Herbes de Provence, מלח, ו 1/4 פלפל כפית. לשפשף על כל צלי.
מרכיבים שתצטרך
3
בתנור הולנדי, מחממים שמן על חום בינוני גבוה. כאשר חם, מוסיפים צלי וחום מכל הצדדים, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר צלי והנח על הצלחת.
5
חום נמוך יותר בינוני ולהוסיף שאלוט לתנור הולנדי. Sauté 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים תפוחים וסוכר. Sauté 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
להרוג חום צורב ולהוסיף צלי בחזרה למחבת, יחד עם כל מיצים לשפוך. מכסים את הסיר עם שכבת נייר כסף, ומניחים את המכסה על גבי זה. מבשלים 30 עד 50 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-140°F עד 63°.
8
הסר צלי מהתנור ההולנדי.
9
מניחים על קרש חיתוך, אוהל עם נייר, ולתת לו לשבת במשך 20 דקות. בינתיים, מוסיפים קצת מלח ופלפל לתערובת התפוח, מערבבים, ומכסים כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
10
חותכים את בשר חזיר ומגישים עם שאלוט ותפוחים כפו על זה.
מרכיבים שתצטרך