קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות3
אירועיםחג הפסחא
מגזין

בריוש פסחא קל

בריוש פסחא קל
פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא משהו. נסו לחמניות בריוש קלות, בריוש תוצרת בית (בריוש חמאה מפואר הו), ו כריכי סלופי ג'ו קלים על לחמניות בריוש תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
להטות את הקמח למעבד מזון מצויד להב לישה פלסטיק ולהוסיף את החמאה. לעבד עד התערובת נראית כמו פירורי לחם. מערבבים את הסוכר גלגלית, קמצוץ טוב של מלח ואת השמרים.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את הביצים ומערבבים לבצק רך, ואז ללוש במכונה במשך 2 דקות. חמאה עובש בריוש או 2 פח כיכר pt.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
3
מפזרים שכבת קמח על משטח עבודה ומניחים עליה את הבצק. עם ידיים מקורנות, ללוש בקצרה מאוד כדי ליצור כדור, ואז לזרוק את הבצק לתוך הפח, חלק בצד למעלה. לכסות עם סרט נצמדות ולהשאיר לעלות עד הוכפל בגודל, על 2 שעות במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
4
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מברשת את החלק העליון של בריוש עם חלמון ביצה, ואז מפזרים על סוכר מרוסק ואופים במשך 20-25 דקות, עד חום זהוב כיכר נשמע חלול כאשר טפח. להטות החוצה על מתלה חוט ולהשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בריושבריוש
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
אין מעבד מזון? פשוט לשפשף את החמאה לתוך הקמח ביד, מערבבים את הסוכר, מלח ושמרים, ולאחר מכן מוסיפים את הביצים ומערבבים לבצק רך. כיסוי וצינה במשך 20 דקות (זה עושה את זה קל יותר להתמודד), ולאחר מכן ללוש על משטח מקומח במשך 5 דקות. זרוק לתוך הפח ולהמשיך כמתכון.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה