ברילה] רוטיני ללא גלוטן עם פסטו בצל ירוק חרוך, קשיו קלוי וחמוציות
ברילה; רוטיני ללא גלוטן עם פסטו בצל ירוק חרוך, קשיו קלוי וחמוציות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.01 דולר למנה. מנה אחת מכילה 650 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לכם מלח ופלפל, חמוציות, בצל ירוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקוביות הקרח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,נקטרינה, אוכמניות, וגלידות פקאן כמו קינוח. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. נסו פילה בקר חרוך עם קסיו אי פפה שעורה קלויה ופסטו גרגיר הנחלים, עוף, תירס ובצל ירוק רוטיני, ו שעועית ירוקה חרוכה עם פסטו ורבנה לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מראש את התנור ל 425 מעלות צלזיוס ומביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מניחים חמוציות בקערת מים חמים להשרות.
זורקים את הבצל הירוק עם 1 כף שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים על מגש גיליון וצולים בתנור עד לחרוך קל, כ -10 דקות.
מוציאים את הבצלים מהתנור ומניחים להם להתקרר.
בבלנדר לשלב את הבצל, קשיו וגבינת פרמיגיאנו, דופק למשך 5 שניות.
מזלפים לאט את שמן הזית שנותר ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים את קוביות הקרח והמחית.
מוציאים את הפסטו מהבלנדר ומניחים בקערה גדולה.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות החבילה, מסננים את שמירת 1/2 כוס נוזל בישול.
מוסיפים לפסטו את נוזל הבישול, הפסטה והחמוציות הסחוטות, ואז מערבבים לאיחוד.