ברים לינזר לימון
אם יש לכם תערובת עוגיות סוכר, פטל, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-15 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 10% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: ברים לינזר לימון, ברים לינזר לימון, ו Linzer Augen (עיני Linzer Aka Linzer טארטים או עוגיות Linzer).
הוראות
תנור חום עד 350°f. תרסיס התחתון הצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים מרכיבים בסיס עוגיות עד צורות בצק רך.
אופים 20 עד 23 דקות או עד חום זהוב. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
מורחים ריבת פטל על בסיס מקורר. בקערה גדולה, מקציפים גבינת שמנת וגבינת לימון עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף. זרוק תערובת לימון על ידי כפית על שכבת ריבה; להפיץ בעדינות ובאופן שווה על ריבה.
מפזרים שקדים קלויים מעל. מקררים לפחות 4 שעות או לילה. עבור ברים, לחתוך 6 שורות על ידי 4 שורות. כדי לשרת, העליון כל בר עם 1 פטל, בעדינות לחיצה לתוך תערובת לימון. חנות מכוסה במקרר.