ברים פאדג'י פקאן Streusel
ברים פאדג'י פקאן Streusel יכול להיות רק המתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 25 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו מלח כשר, פקאן, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ברים Fudgy Streusel אגוזים, ברים פאדג'י פקאן, ו פאדג'י פקאן פאי ברים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, באמצעות מיקסר חשמלי, הכה את מקל 1 בתוספת 2 כפות חמאה עם חלמון הסוכר והביצה עד חלקה.
מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה ומלח ומכים במהירות נמוכה עד לחלח באופן שווה, על 2 דקות. באמצעות הידיים, ללוש פעם או פעמיים כדי להביא את הבצק יחד.
חמאה 9 אינץ ' מרובע מתכת תבנית אפייה. לטפוח שלושה רבעים של הבצק לתוך תבנית האפייה בשכבה זוגית. בקערה, לנצח את הפקאן לבצק הנותר. תפורר את הנקניק על צלחת. מקררים את הקרום ואת streusel במשך 10 דקות.
בסיר בינוני, לשלב את השוקולד חלב מרוכז ומערבבים על אש נמוכה עד נמס ועבה מאוד, על 3 דקות.
לגרד לתוך קערה. לחץ על גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח ולתת מגניב מעט.
מורחים את מילוי fudgy באופן שווה על הבצק במחבת ומפזרים מלח גס. לפזר את streusel פקאן על גבי.
אופים בשליש התחתון של התנור במשך 40 עד 45 דקות, או עד העליון הוא זהוב.
תריץ את קצה הסכין מסביב לקצה המחבת.
חותכים את הכיכר לתוך 18 ברים ומגישים.