קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

בשר בקר

בשר בקר
בשר שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.11 דולר למנה. גשו לסופר וקנו יין, רסק עגבניות, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {מהדורת מתנת עומס סוכר # 4} כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה די טוב. נסו אספרגוס עטוף בשר בקר-המתאבן המושלם לאוהבי הבקר, בשר בקר עם פלפלים, ו שום הויסין בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
מביאים סיר מים לרתיחה, ואז מרתיחים את הבצל במשך 3 עד 4 דקות, מסננים ומצננים. לסחוט פנינה את הבצל מן העור, דוחף עם קצה השורש פונה ממך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
טפחו על הבשר יבש ופזרו בנדיבות מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מחממים את השמן, 2 סיבובים של התבנית, בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הבשר ומשחימים באופן אחיד בכל רחבי, ואז מסירים לצלחת ומנמיכים את האש לבינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מוסיפים את החמאה וממיסים, ואז מוסיפים את השום והבצל. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים, תוך ערבוב, עד חום בהיר, כמה דקות. מערבבים פנימה את רסק העגבניות ומבשלים דקה 1, ואז מוסיפים את היין לזילוף.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את הבקר, הציר והעגבניות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מערבבים וצולים, מכוסים, עד שהם רכים, 2 עד 2 1/2 שעות. מצננים ומאחסנים לארוחה מקדימה. מחממים מחדש על הכיריים על אש בינונית, תוך ערבוב תדיר.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
10
מגישים עם הלחם למיפוי, ומקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים