בשר בקר
בשר שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.11 דולר למנה. גשו לסופר וקנו יין, רסק עגבניות, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {מהדורת מתנת עומס סוכר # 4} כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה די טוב. נסו אספרגוס עטוף בשר בקר-המתאבן המושלם לאוהבי הבקר, בשר בקר עם פלפלים, ו שום הויסין בקר (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
מביאים סיר מים לרתיחה, ואז מרתיחים את הבצל במשך 3 עד 4 דקות, מסננים ומצננים. לסחוט פנינה את הבצל מן העור, דוחף עם קצה השורש פונה ממך.
טפחו על הבשר יבש ופזרו בנדיבות מלח ופלפל.
מחממים את השמן, 2 סיבובים של התבנית, בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבשר ומשחימים באופן אחיד בכל רחבי, ואז מסירים לצלחת ומנמיכים את האש לבינונית.
מוסיפים את החמאה וממיסים, ואז מוסיפים את השום והבצל. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים, תוך ערבוב, עד חום בהיר, כמה דקות. מערבבים פנימה את רסק העגבניות ומבשלים דקה 1, ואז מוסיפים את היין לזילוף.
מוסיפים את הבקר, הציר והעגבניות.
מערבבים וצולים, מכוסים, עד שהם רכים, 2 עד 2 1/2 שעות. מצננים ומאחסנים לארוחה מקדימה. מחממים מחדש על הכיריים על אש בינונית, תוך ערבוב תדיר.
מגישים עם הלחם למיפוי, ומקשטים בפטרוזיליה.