בשר בקר Chutneyed Tenderloin
בשר טנדרלוין Chutneyed עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 12 . מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 745 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל טחון גס, גזר, סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי, בשר צלוי טנדרלוין מדהים! איפה הבשר?, ו בשר טנדרלוין (מתכונים דומים).
הוראות
להביא הראשון 4 מרכיבים לרתיחה בסיר על חום בינוני. להפחית את החום, ומבשלים 40 דקות או עד התערובת מצטמצמת על 1 1/2 כוסות.
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת תיל לתוך קערה גדולה, הזמנת ירקות; מכסים תערובת הפחתת מרק, וצינה, אם תרצה בכך.
תהליך שמורות ירקות במעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים; לכסות ולקרר, אם תרצה בכך.
מערבבים יחד chutney ו הבא 3 מרכיבים.
מורחים מחצית תערובת צ ' אטני באופן שווה על פילה.
מניחים פילה על מדף במחבת קלייה רדודה.
אופים פילה ב 450 במשך 20 דקות.
הסר מהתנור, ולהפיץ תערובת chutney הנותרים מעל tenderloin.
אופים 10 עד 20 דקות נוספות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך חלק עבה רושמים 145 (בינוני נדיר) עד 160 (בינוני).
הסר מהמחבת, ולתת לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
הוסף הפחתת מרק בשר שמורה למחבת. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים משחימים; לשפוך לתוך סיר גדול. מערבבים יין הפחתת רוטב פירה ירקות שמורות לסיר.
מביאים תערובת לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
להקציף בחמאה, 1 כף בכל פעם. מערבבים ב קורנית.