קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

בשר בקר Chutneyed Tenderloin

בשר בקר Chutneyed Tenderloin
בשר טנדרלוין Chutneyed עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 12 . מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 745 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל טחון גס, גזר, סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי, בשר צלוי טנדרלוין מדהים! איפה הבשר?, ו בשר טנדרלוין (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא הראשון 4 מרכיבים לרתיחה בסיר על חום בינוני. להפחית את החום, ומבשלים 40 דקות או עד התערובת מצטמצמת על 1 1/2 כוסות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת תיל לתוך קערה גדולה, הזמנת ירקות; מכסים תערובת הפחתת מרק, וצינה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
צמצוםצמצום
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
3
תהליך שמורות ירקות במעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים; לכסות ולקרר, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
מערבבים יחד chutney ו הבא 3 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
5
מורחים מחצית תערובת צ ' אטני באופן שווה על פילה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
6
מניחים פילה על מדף במחבת קלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
7
אופים פילה ב 450 במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר מהתנור, ולהפיץ תערובת chutney הנותרים מעל tenderloin.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
אופים 10 עד 20 דקות נוספות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך חלק עבה רושמים 145 (בינוני נדיר) עד 160 (בינוני).
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
10
הסר מהמחבת, ולתת לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
הסר מדף ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
הוסף הפחתת מרק בשר שמורה למחבת. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים משחימים; לשפוך לתוך סיר גדול. מערבבים יין הפחתת רוטב פירה ירקות שמורות לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשרמרק בשר
רוטברוטב
ירקירק
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
13
מביאים תערובת לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
14
להקציף בחמאה, 1 כף בכל פעם. מערבבים ב קורנית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
15
מגישים עם פילה פרוסה.
16
מקשטים, אם תרצה.