בשר בקר, בייקון ובלוז לעטוף
בשר בקר, בייקון ובלוז לעטוף הוא קטוגני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 239 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות, עלי חסה, לחמי קרקר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: Uptown Blues Wrap, רוסט ביף ועטיפת בייקון עם מיונז צ'ילי ליים חריף, ו בייקון פיקנטי & גלישת ביצה.
הוראות
בואו קרקרים לחמים לבוא לטמפרטורת החדר כפי שהורה על החבילה. בינתיים, מערבבים גבינת שמנת, גבינה כחולה, חלב, בייקון, עירית ופלפל.
מורחים חצי מתערובת גבינת שמנת באופן שווה על לחם קרקר 1.
חצי שכבה של רוסטביף, סלט ירקות ועגבניות (בסדר הזה) על לחם קרקר, משאיר 4 אינץ ' בצד אחד מכוסה רק בתערובת גבינת שמנת. החל בצד מכוסה סתימות, להפשיל בחוזקה. חזור עם לחם קרקר שנותר, תערובת גבינת שמנת וסתימות.
עבור פרוסות בגודל אחיד, קצוות חתוכים ללא סתימות מכל גליל (כ 1 אינץ ' מכל קצה).
חותכים את החלק הנותר של כל גליל לתוך 5 פרוסות.
מגישים מיד, או לעטוף בצורה מאובטחת עם ניילון לעטוף להכניס למקרר לא יותר מ 24 שעות.