בשר בקר ברוטב יין
פילה בקר ברוטב יין עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הרוטב שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 49 גרם שומן, ובסך הכל של 597 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם רוטב חם, תיבול, פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 43%, המנה הזו מוצקה. נסו פילה בקר עם רוטב יין אדום, פילה בקר עם רוטב יין אדום, ו בשר בקר עם רוטב יין אדום ורוטב (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים בשר בקר באופן שווה עם מלח ופלפל.
מניחים בתבנית צלייה מרופדת בנייר אלומיניום.
אופים ב 450 במשך 15 דקות.
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים בצל, שום ופטריות. מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, 7 דקות. מערבבים יין ו -3 המרכיבים הבאים.
מקציפים יחד מרק בקר וקמח לכל מטרה, ומערבבים לתערובת יין. מנמיכים את האש ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם 10 דקות או עד שהבצל רך.
מוציאים את הבשר מהתנור ומעליהם רוטב.
אופים בקר 18 דקות נוספות או לדרגה הרצויה של אלילות, מתבשלים פעם אחת.
מעבירים בשר לפלטת הגשה, שומרים רוטב במחבת.
תנו לבשר לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.