לזניה תרד קלה עם רוטב לבן
לזניה תרד קלה עם רוטב לבן דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 243 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 9 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-270 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינת ריקוטה חלקית, גבינת מוצרלה, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו לזניה עם רוטב לבן-לזניה עם טוויסט, רוטב גבינת מוצרלה לבן, לזניה תרד קלה, ו לזניית תרד ופטריות טבעונית קלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל 10x15 מחבת לזניה אינץ ' עם ספריי בישול.
מניחים את התרד בקערה בינונית. מיקרוגל, חשוף, על גבוה במשך 4 דקות.
מערבבים בריקוטה. הכה את הביצה עם מקציף חוט, ולהוסיף אותו לתרד וריקוטה. מערבבים היטב כדי להתמזג.
מערבבים רוטב פסטה עם חלב בקערה בינונית.
מורחים על תערובת רוטב פסטה 1/2 כוס באופן שווה בתחתית המנה.
מניחים 3 אטריות לא מבושלות על הרוטב.
מורחים חצי מתערובת התרד על האטריות.
מפזרים חצי מהגזר וחצי מהפטריות.
מניחים 3 יותר אטריות על תערובת הירקות.
יוצקים 1 1/2 כוסות רוטב על האטריות.
מורחים את תערובת התרד הנותרת על הרוטב, ואחריו שכבות של הגזרים והפטריות הנותרים.
מניחים עוד 3 אטריות על הירקות.
יוצקים את הרוטב שנותר באופן שווה על גבי.
מפזרים עם גבינת מוצרלה. לרסס גיליון של רדיד אלומיניום עם ספריי בישול. מכסים את המנה בחוזקה עם רדיד אלומיניום, בצד לרסס למטה.
אופים במשך 50 עד 60 דקות.
הסר מהתנור, לחשוף, ולכפות קצת רוטב על אטריות העליון חשוף. כבו את התנור והניחו את הצלחת החשופה בחזרה לתנור החם למשך 15 דקות נוספות.
מגישים בבת אחת, או לתת מנוחה עד מוכן לשרת.