בשר בקר הונגרי גולש
מתכון בשר בקר הונגרי גולש מוכן תוך 6 שעות ו-15 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון מזרח אירופה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 586 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פפריקה, זרעי קימל, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי קימל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות קאראווי כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: בשר בקר הונגרי גולש, בשר בקר הונגרי גולש, ו בשר בקר הונגרי גולש.
הוראות
שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים, פונים, עד השחמה מכל הצדדים, 5 עד 7 דקות.
הסר לבישול איטי ושופכים את כל אבל 2 כפות. שומן ממחבת.
מוסיפים בצל למחבת ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים שום וחתיכות 1 דקה יותר. מערבבים בפפריקה, זרעי קימל, רסק עגבניות ומרק עוף. מביאים לרתיחה, ערבוב להרים כל חתיכות השחמה על תחתית המחבת, ושופכים על בשר בבישול איטי.
מוסיפים פלפל, מכסים ומבשלים נמוך במשך 6 שעות.
מגישים חם, עם שמנת חמוצה בצד, אם תרצה.