קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

בשר בקר חזק סטרוגנוף

בשר בקר חזק סטרוגנוף
בשר בקר חריף סטרוגנוף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 357 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. אם יש לך מרק בקר מרוכז, מלח, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 72%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: בשר בקר חזק סטרוגנוף, בשר בקר חזק סטרוגנוף, ו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי.

הוראות

1
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
2
בינתיים, בשקית פלסטיק אחסון מזון, לערבב קמח, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
3
מוסיפים רצועות בשר; לנער מעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
בקרבקר
4
מחממים מחבת nonstick 12 אינץ ' או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבתמחבת
5
מוסיפים בשר בקר; מבשלים כ 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
6
מוסיפים פטריות; מבשלים ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
7
מערבבים במרק, מים, רסק עגבניות ורוטב ווסטרשייר. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים חשפו 15 עד 20 דקות או עד בשר רך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
רסק עגבניותרסק עגבניות
מרקמרק
מיםמים
בקרבקר
8
מערבבים בשמנת חמוצה; מבשלים כ 2 דקות או עד מחומם היטב (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
9
מגישים על אטריות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
10
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה