בשר בקר טחון עם תפוחי אדמה של צ'ופה
בשר בקר טחון עם תפוחי אדמה של Chope נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית תקציב מאוד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך תפוחי אדמה חלודה, מלח, פלפל טחון טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו בקר טחון ופאי תפוחי אדמה אפוי פעמיים, תפוחי אדמה ובשר בקר טחון מוקרם, ו בטטה ופאי בקר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, מערבבים בשר טחון, כמון ופלפל עד בקר מתפורר ושחמה, 10 עד 12 דקות.
בינתיים, קליפת תפוח אדמה. לגרוס גס, טבילה לגזרים במים קרים כמו שאתה הולך; לנקז היטב.
מוסיפים תפוחי אדמה לבשר ומערבבים מדי פעם עד שתפוח אדמה רך לנשוך ובשר משחימים היטב, 10 עד 12 דקות יותר.