אם יש לך כוסברה, סלרי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בשר בקר מבושל איטי, בשר בקר מבושל איטי, ו Bbq איטי-תבשיל בשר בקר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקום ראשון 3 מרכיבים 6-qt. בישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
לקצץ שומן מ בריסקט; לחתוך חזה בקר לחתיכות 3 אינץ'. לשפשף חתיכות בריסקט באופן שווה עם 2 כפית. מלח ו 1 1/2 כפית. אבקת צ ' יפוטלה, ולמקם על גבי ירקות בבישול איטי. למעלה עם כוס כוס כוס כוס כוסברה 1.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
3
מכסים ומבשלים על 6 עד 8 שעות או עד חתיכות בריסקט לגרוס בקלות עם מזלג.
4
הסר בריסקט מ בישול איטי, מגניב מעט. באמצעות 2 מזלגות, לגרוס בשר לחתיכות בגודל ביס.
בשר בקר עובד ממש טוב עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. גילגל סירה (בסדר כשר) עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.