בשר בקר מוקרם ופטריות עם אטריות
בשר קרמי & פטריות עם אטריות נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 987 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 71 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. סע לחנות ותביא 1/4 כוס קראפט לייט רוטב איטלקי פיקנטי, סטייק סינטה בקר, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חלמון הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו פטריות שמנת מעל אטריות סובה (טבעוני), בשר בקר עם פאק צ'וי, פטריות ואטריות, ו Home-Style Beeff-N-Noodles W / פטריות ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1-1 / 2 כפית. שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי בשר למחבת; מבשלים ומערבבים 1 עד 2 דקות. או עד שחום באופן שווה.
העברה לקערה. חזור עם שאריות שמן ובשר.
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה, השמטת מלח. בינתיים, לחמם רוטב איטלקי באותו מחבת על חום בינוני.
הוסף הבא 4 מרכיבים; לבשל 12 דקות. או עד ירקות הם פריך במכרז, ערבוב מדי פעם. מערבבים במרק ואפונה; מבשלים 2 דקות. או רק עד אפונה מכרז.
מוסיפים בשר; מבשלים 1 עד 2 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם. מערבבים שמנת חמוצה עד מעורבב היטב.
מגישים עם תערובת בשר ועגבניות.