בשר בקר מחבת ונזיד ירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מחבת בקר ותבשיל ירקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו מרק בשר, סטייק בקר, רוטב עגבניות עבה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תבשיל ירקות מחבת, תבשיל בקר מחבת, ו תבשיל בקר טחון מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר לקוביות 1/2 אינץ'.
תרסיס מחבת 10 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה. לבשל בשר במחבת על 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד.
מערבבים במרכיבים הנותרים.
חום לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.