בשר בקר עם ברוקולי טריאקי ואטריות ראמן
מתכון בשר בקר עם ברוקולי Teriyaki ואטריות ראמן יכול לספק הכמיהה היפנית שלך בערך 30 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 620 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא שמן שומשום, מרק עוף, סטייק חצאית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו בקר וברוקולי עם אטריות ראמן, טריאקי ירקות מוקפץ עם אטריות ראמן, ו אטריות ברוקולי ורמן (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים את האטריות במים חמים בקערה גדולה ומניחים צלחת קטנה על גבי כדי לשמור אותם שקועים; להפריש להשרות במשך 5 דקות.
מסננים את האטריות היטב ומניחים בצד. השליכו את שקיות הטעם או השמורה לשימוש אחר.
חותכים את חציית הבשר לחתיכות 2-3 אינץ 'ולאחר מכן לסובב רבע סיבוב ולפרוס אורך דק על פני התבואה, על 1/4 אינץ' עבה.
מערבבים יחד את מרק העוף, רוטב טריאקי, עמילן תירס, סוכר ושמן שומשום בקערה קטנה או כוס מדידה ומניחים בצד.
חום 1 כף של שמן צמחי בווק או מחבת nonstick גדולה על חום גבוה עד עישון קל.
מוסיפים חצי בשר בקר ומבשלים, ערבוב פעם אחת, עד חום מבחוץ ועדיין עסיסי מבפנים, 1 עד 2 דקות.
הסר עם כפית מחוררת לקערה גדולה. חזור עם עוד 1 כף שמן צמחי ואת בשר בקר הנותרים.
חום 1 כף שמן צמחי באותו מחבת על חום גבוה.
מוסיף את הברוקולי ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הברוקולי רק מתחיל להתרכך, על 1 דקה. הפחת את החום למדיום ודחוף את הברוקולי לצד.
מוסיפים 1 כפית שמן צמחי, זנגביל ושום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים 1/4 כוס מים למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התאדה בעיקר, על 1 דקה. מערבבים את תערובת מרק העוף בקצרה ולהוסיף אותו למחבת. מביאים לרתיחה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, על 1 דקה.
מוסיפים את הבשר ומערבבים למעיל.
מעבירים את הבשר למגש גדול, ומשאירים מקום לאטריות.
למחוק את המחבת ולחמם את הנותרים 2 כפות שמן צמחי על אש בינונית גבוהה.
מוסיף את אטריות ראמן ובצל ירוק ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מחומם דרך, על 1 דקה.
להעביר את המגש ומקשטים עם בצל ירוק נוסף אם תרצה בכך.
מקשטים את הבשר עם שומשום קלוי ומגישים.
הערה של קוק: אם יש לך זמן נוסף ורוצה לחתוך את סטייק החצאית שלך דק מאוד, לחתוך את הסטייק ל 4 חתיכות להקפיא במשך 30 דקות לפני חיתוך. מבשלים עד רק צרוב ועדיין עסיסי בפנים, על 1 דקה לכל אצווה.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא היקב של גפן בוש תקווה טובה Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc]()
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
Chenin הוא ענבים רב תכליתי מאוד, מסוגל לעשות יינות מצוינים בתחפושות שונות רבות, מן הקציר מאוחר יין קש כדי Chenin יבש קלאסי ואפילו Méthode Champenoise. דוגמה זו היא בלאן Chenin Blanc יבש להפליא תוסס, אינטנסיבי, פירותי ומאוזן להפליא. ניחוחות של תפוחים ירוקים ואפרסק לבן מזמינים את החיך העסיסי, אך מתוח. עומק פרי הוא מה שמבדיל את היין הזה. זה מראה התמדה רבה של טעם ורעננות כי להשתהות על החיך זמן רב לאחר היין נעלם. מאוד אישי, האופי של היין הזה עושה את זה לוויה מושלמת לימי קיץ חמים וערבים נעימים ארוכים.