קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות74
מגזין

בשר בקר עם מרלו ושזיפים מיובשים

בשר בקר עם מרלו ושזיפים מיובשים
בשר בקר עם מרלו ושזיפים מיובשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 591 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי מרלו, בצלים, מיץ שזיפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה מושלם עבור חנוכה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו בשר בקר עם בצל מקורמל ורוטב מרלו, בריסקט עם משמשים מיובשים, שזיפים מיובשים ותבלינים ארומטיים, ו בשר בקר עם ריבת שום מרלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתלה עמדה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 325°f. פאט בריסקט יבש; מפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
שמן חום במחבת כבדה גדולה במיוחד על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הוסף בריסקט ומבשל עד חום עמוק, כ 7 דקות לכל צד.
4
העברת חזה בקר, צד שומן למעלה, למחבת קלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מוסיפים עגבניות עם מיץ ויין למחבת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מהחום, לגרד את כל חתיכות השחמה, ויוצקים תערובת על חזה בקר. להפיץ בצל, גזר, ושום סביב חזה בקר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים שזיפים מיובשים ותימין; לטפטף עם מיץ שזיפים 1/2 כוס חומץ 3 כפות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
מפזרים קלות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
9
מניחים מחבת מעל 2 מבערים ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת בנייר כסף כבד; מניחים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
בריסקט צמה עד מכרז, על 3 שעות 15 דקות. לחשוף ולקרר 1 שעה בטמפרטורת החדר. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מכסים בנייר כסף וצינה. להביא רק כדי להרתיח מעל 2 burnersלפני המשך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
הסר בריסקט מחבת צלייה, גירוד את מיצים.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
12
מקום על משטח עבודה; לחתוך על פני תבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.כפית את שומן מ העליון של מיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מניחים 1 ירקות כוס (לא שזיפים מיובשים) ו 1 כוס צלימת נוזל מחבת למעבד פירה. תחזיר מחית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
להוסיף הנותרים 1 כף מיץ שזיפים 1 כפית חומץ למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
רוטב חום; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
16
חפיפה פרוסות בריסקט ב 13x9x2-inch זכוכית תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
17
יוצקים רוטב על חזה בקר, מפרידים פרוסות כדי לאפשר קצת רוטב לזרום בין. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
18
לחמם מחדש בריסקט, מכוסה, ב 350°f תנור במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
19
מפזרים דד עם פטרוזיליה; לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1
השתמש סיכת מתכת דקה, כמו לכה טורקיה, כדי לבדוק אם החזה הוא מכרז. הכנס את הסיכה לחלק העבה ביותר; אם הוא פוגש שום התנגדות, חזה הבקר נעשה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1
השתמשת מרלו לבשל את בריסקט, אז למה לא לשפוך מרלו גם כן? נסו את המרלו ירדן 2002 (22 דולר) המיוצר ביקב ברמת הגולן. ליין הכשר טעמי שזיף בשלים וגימור חריף.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel הן אפשרויות נהדרות עבור בשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Gilgal Syrah (בסדר כשר). יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
גילגל סירה (בסדר כשר)
גילגל סירה (בסדר כשר)
ניחוחות של דובדבן בשל ופירות שזיף עם טעמים מורכבים של עשן, אדמה, אניס ותבלינים. היין בעל הגוף הבינוני הוא ארומטי וטעים. היין הזה כשר לפסח