בשר בקר עם מרלו ושזיפים מיובשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 591 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי מרלו, בצלים, מיץ שזיפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה מושלם עבור חנוכה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו בשר בקר עם בצל מקורמל ורוטב מרלו, בריסקט עם משמשים מיובשים, שזיפים מיובשים ותבלינים ארומטיים, ו בשר בקר עם ריבת שום מרלו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתלה עמדה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 325°f. פאט בריסקט יבש; מפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
שמן חום במחבת כבדה גדולה במיוחד על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הוסף בריסקט ומבשל עד חום עמוק, כ 7 דקות לכל צד.
4
העברת חזה בקר, צד שומן למעלה, למחבת קלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
5
מוסיפים עגבניות עם מיץ ויין למחבת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מהחום, לגרד את כל חתיכות השחמה, ויוצקים תערובת על חזה בקר. להפיץ בצל, גזר, ושום סביב חזה בקר.
מניחים מחבת מעל 2 מבערים ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת בנייר כסף כבד; מניחים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
בריסקט צמה עד מכרז, על 3 שעות 15 דקות. לחשוף ולקרר 1 שעה בטמפרטורת החדר. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מכסים בנייר כסף וצינה. להביא רק כדי להרתיח מעל 2 burnersלפני המשך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
11
הסר בריסקט מחבת צלייה, גירוד את מיצים.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
12
מקום על משטח עבודה; לחתוך על פני תבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.כפית את שומן מ העליון של מיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
חפיפה פרוסות בריסקט ב 13x9x2-inch זכוכית תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
17
יוצקים רוטב על חזה בקר, מפרידים פרוסות כדי לאפשר קצת רוטב לזרום בין. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
18
לחמם מחדש בריסקט, מכוסה, ב 350°f תנור במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
19
מפזרים דד עם פטרוזיליה; לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
1
השתמש סיכת מתכת דקה, כמו לכה טורקיה, כדי לבדוק אם החזה הוא מכרז. הכנס את הסיכה לחלק העבה ביותר; אם הוא פוגש שום התנגדות, חזה הבקר נעשה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1
השתמשת מרלו לבשל את בריסקט, אז למה לא לשפוך מרלו גם כן? נסו את המרלו ירדן 2002 (22 דולר) המיוצר ביקב ברמת הגולן. ליין הכשר טעמי שזיף בשלים וגימור חריף.
שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel הן אפשרויות נהדרות עבור בשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Gilgal Syrah (בסדר כשר). יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.