קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

בשר בקר עם רוטב פורט

בשר בקר עם רוטב פורט
בשר בקר עם רוטב פורט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בשר בקר, חמאה, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היציאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה יציאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בשר בקר צלוי עם רוטב פורט, פילה בקר צלוי ברוטב פטריות, ו בשר בקר צלוי עם רוטב פורט פטריות.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הבשר והמרק בתנור הולנדי של 6 ליטר, מוודאים שהבשר מכוסה לחלוטין על ידי המניה, ומכסים בנייר כסף, ומשאירים פתח קטן לאדים להימלט. לתקוע חור קטן בסכל ולהכניס מדחום לקרוא מיידית לתוך הבשר. מבשלים על אש נמוכה עד הבשר מגיע 125 מעלות F, 55 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר את הבשר ללוח חיתוך ולתת לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
בסיר בינוני, להביא את היציאה לרתיחה ולאחר מכן להפחית עד כ 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר מהחום וקצף בחמאה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
כדי לשרת, פורסים את הבשר, למעלה עם רוטב ומקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
7
מה הופך את המתכון הזה באמת לשיר: כי הבשר הוא הביא לטמפרטורה כל כך לאט, זה מאוד רך. זה יהיה כריך סטייק מעולה.
מרכיבים שתצטרך