בשר בקר עם רוטב פלפל ותפוחי אדמה מטוגנים
בשר בקר עם רוטב פלפל ותפוחי אדמה מטוגנים נטול גלוטן, ומספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 57 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 885 קלוריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו קרם כפול עבה במיוחד, חומץ יין, כמה מחטי רוזמרין, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 50 דקות. עם כפית מתכונים דומים: פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי, פילה בקר עם רוטב פלפל ירוק, ו פילה של בשר עם רוטב פלפל מעורב.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
לזרוק את תפוחי האדמה עם חצי שמן, שום, רוזמרין וכמה תיבול. מסדרים שכבה אחת על מגש אפייה ומבשלים 45 דקות, פונים באמצע, עד זהב פריך.
כ -10 דקות לפני תפוחי האדמה נעשים, לחמם את השמן שנותר במחבת גדולה על חום גבוה. מתבלים את הסטייק עם מלח והרבה פלפל שחור ומבשלים 2-3 דקות לכל צד.
להעביר צלחת לכסות בנייר כסף לנוח בזמן שאתה עושה את הרוטב.
עצה בחומץ ובועה במשך כמה שניות, ואז לשפוך את המניה. להפחית בחצי, ולאחר מכן להוסיף את השמנת, קצת מלח במידת הצורך, והרבה פלפל שחור. מבשלים 1-2 דקות עד עבה וקרם.
מגישים את הסטייקים בפרוסות עבות עם רוטב יחד עם תפוחי האדמה, עם כמה שעועית ירוקה, אם אתה רוצה.