בשר בקר עם תפוחי אדמה
בשר בקר עם תפוחי אדמה נטול גלוטן, וידידותי לפודמפה מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם תערובת רוטב לסלט, קטשופ, חרדל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. נסו בשר בקר מזוגג עם תפוחי אדמה חדשים, פילה בקר ממולא באוסקר עם תפוחי אדמה רוזמרין וברנייז, ו פלפל מוקפץ בשר בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים.
יוצקים מחצית מהמרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת. פירס פילה בכמה מקומות; מוסיפים את השקית ופונים למעיל. אוטמים ומכניסים למקרר למשך 8 שעות או למשך הלילה. מכסים ומכניסים למקרר למרינדה שנותרה לצלייה.
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה; מבשלים 15-20 דקות או עד שהם רכים.
מסננים; לזרוק עם חמאה, מלח ופלפל.
מסננים וזורקים את המרינדה.
מניחים פילה על מתלה בתבנית צלייה רדודה. מסדרים תפוחי אדמה סביב בשר.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 ל-60-75 דקות או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145; בינוני, 160; כל הכבוד, 170 ליטר), צולה מדי פעם במרינדה שמורה.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך; מגישים עם מיצי מחבת ותפוחי אדמה.