קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות19
מגזין

בשר בקר עם תפוחי אדמה

בשר בקר עם תפוחי אדמה
בשר בקר עם תפוחי אדמה נטול גלוטן, וידידותי לפודמפה מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם תערובת רוטב לסלט, קטשופ, חרדל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. נסו בשר בקר מזוגג עם תפוחי אדמה חדשים, פילה בקר ממולא באוסקר עם תפוחי אדמה רוזמרין וברנייז, ו פלפל מוקפץ בשר בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים מחצית מהמרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת. פירס פילה בכמה מקומות; מוסיפים את השקית ופונים למעיל. אוטמים ומכניסים למקרר למשך 8 שעות או למשך הלילה. מכסים ומכניסים למקרר למרינדה שנותרה לצלייה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה; מבשלים 15-20 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מסננים; לזרוק עם חמאה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
5
מסננים וזורקים את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
6
מניחים פילה על מתלה בתבנית צלייה רדודה. מסדרים תפוחי אדמה סביב בשר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
אופים, ללא כיסוי, ב-375 ל-60-75 דקות או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145; בינוני, 160; כל הכבוד, 170 ליטר), צולה מדי פעם במרינדה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך; מגישים עם מיצי מחבת ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות