בשר בקר צלוי
בשר בקר צלוי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 570 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 41g של שומן למנה. אם יש לך שמן זית, מלח ים אפור ופלפל, רצועת בשר צלוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית נסו בשר בקר בשר בקר בשר בקר צלוי, בשר בקר צלוי, ו בשר צלוי של בשר בקר ורוטב פורט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. העונה צלוי בנדיבות עם מלח ים אפור ופלפל.
שמן חום במחבת ovenproof או מחבת קלייה קטנה להגדיר על חום גבוה.
הוסף צלי למחבת וחום מכל הצדדים, על 3 דקות לכל צד.
העברת מחבת לתנור וצלי עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז של רושמי צלי 49° עבור בינוני-נדיר, 40-50 דקות. אוהל עם רדיד; תן לנוח 15 דקות. צלי פרוסה דק. מסדרים על מגש ומפזרים מלח ים אפור נוסף.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יקב Four Brix Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " תערובת עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot]()
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Blend
"סופר טוסקנה" קליפורני של סנג ' ובזה, קברנה סוביניון, מרלו הוא נסיעה מלאה-גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל ואוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים על ידי רמזים של פלפל ווניל עם גימור ברי מתוק.